Sant! Pronto har funnits sedan 1902!

Vi är ett pålitligt tryckeri med hög servicegrad och kundorienterat tänkande.

Teknikutvecklingen inom den grafiska branschen har dock inneburit många möjligheter. Investeringar i prepressutrustning, tryckpressar och datakommunikation i kombination med känsla för tryckkvalitet har gjort oss kända för snabbhet, hög kvalitet och bra pris. Många bra och krävande kunder har utvecklat oss till erfarna proffs när det gäller tryck och repro.

Med bästa möjliga teknik och minsta möjliga miljöpåverkan trycker vi allt från mindre foldrar och broschyrer, affischer och butiksmaterial till årsredovisningar och bilderböcker.

Vi och våra kunder har höga krav på reproduktion och bildåtergivning och vi ser till att visionen om det perfekta trycket blir verklighet.

En trycksak är långt ifrån klar när arken kommer ur tryckpressen. Det är i efterbehandlingen som den får sin slutgiltiga form. Vi klarar de flesta förekommande sätt att binda och häfta trycksaker. I vårt bokbinderi är det fortfarande ett gediget hantverk som gäller. Och närheten till den övriga grafiska produktionskedjan i huset gör att vi i ett tidigt skede är med och påverkar slutprodukten. Om du vill gör vi dina trycksaker färdiga för postutskick eller den tjänst som du behöver.Vi håller dig kort sagt med totalservice.

Gör ett besök eller ring Silvano Adolfsson på 013-480 1300, så berättar vi mer om hur du får tillgång till det absolut bästa tryckalternativet på marknaden!