Pronto Tryckeri - Ett klassiskt kvalitetstryckeri

Pronto Tryckeri i Hackefors arbetar med högkvalitativt tryck i arkoffset för reklambyråer och företag, förlag, organisationer, konstnärer och fotografer.

Vi är ett pålitligt tryckeri med hög servicegrad och kundorienterat tänkande.

Pronto har funnits sedan 1902

Det är sant! Pronto Tryckeri, tidigare Kisatryckeriet, har sina rötter i en mer än hundraårig tradition av grafisk produktion.

Teknikutvecklingen inom den grafiska branschen har dock inneburit många möjligheter. Investeringar i prepressutrustning, tryckpressar och datakommunikation i kombination med känsla för tryckkvalitet har gjort oss kända för snabbhet, hög kvalitet och bra pris. Många bra och krävande kunder har utvecklat oss till erfarna proffs när det gäller tryck och repro.

Med bästa möjliga teknik och minsta möjliga miljöpåverkan trycker vi allt från mindre foldrar och broschyrer, affischer och butiksmaterial till årsredovisningar och bilderböcker.

Vi och våra kunder har höga krav på reproduktion och bildåtergivning och vi ser till att visionen om det perfekta trycket blir verklighet.

En trycksak är långt ifrån klar när arken kommer ur tryckpressen. Det är i efterbehandlingen som den får sin slutgiltiga form. Vi klarar de flesta förekommande sätt att binda och häfta trycksaker. I vårt bokbinderi är det fortfarande ett gediget hantverk som gäller. Och närheten till den övriga grafiska produktionskedjan i huset gör att vi i ett tidigt skede är med och påverkar slutprodukten. Om du vill gör vi dina trycksaker färdiga för postutskick eller den tjänst som du behöver.Vi håller dig kort sagt med totalservice.

Tryckeriet finns numera i Hackefors i Linköping. Härifrån sköter vi din trycksak fram till godkända färgprov, plåtframställning och färdigt tryck. Vi har en modern maskinpark och välutbildad personal med många års erfarenhet inom tryck och repro. Vi är ett tryckeri som ständigt följer utvecklingen och anpassar oss till dagens och framtidens krav inom tryckt media.

Gör ett besök eller ring Oss på 013-480 1300, så berättar vi mer om hur du får tillgång till det absolut bästa tryckalternativet på marknaden!